Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

De Droomtorentjes gaan weer van start

De Droomtorentjes  

Na ruim een jaar zonder Ouder en Kindgroep gaan we op zaterdag 24 april weer van start met De Droomtorentjes. Vrijspelen, zingen en lezen en gezellig koffiedrinken met Nederlandse en Vlaamse ouders van baby’s en peuters.   

Om iedereen de mogelijkheid te geven deel te nemen is besloten om de bijeenkomsten voor april en mei buiten te laten plaatsvinden. Dit zorgt er ook voor dat leerkrachten en leerlingen van De Droomtorens niet in contact komen met de bezoekers van De Droomtorentjes bijeenkomst.  

Mocht je nog ouders kennen met kinderen in de leeftijdsgroep van 0-4 jaar, nodig ze uit voor deze eerste bijeenkomst voor een kennismaking. Aanmelden kan via droomtorentjes@dedroomtorens.org.uk