Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

School barbecue geweldig succes!

Op zaterdag 11 september kon eindelijk weer een volledig evenement worden georganiseerd zonder restricties. De school barbecue was hiermee de eerste grote bijeenkomst van het schooljaar 2021/2022 van de Droomtorens.

De dag startte met een bijeenkomst van De Droomtorentjes en het weer was geweldig deze dag. De locatie was zoals gebruikelijk weer de South Oxford Adventure Playground met alle faciliteiten voor een leuke barbecue. Met maar liefst 90 bezoekers was de opkomst boven verwachting. Iedereen had erg zijn best gedaan om het buffet te voorzien van salades, brood en desserts.

De uitstekende voorbereidingen en uitvoering van dit evenement was in handen van onze bestuursleden voor evenementen Danielle en Pete. Dit was ook meteen hun laatste evenement als bestuursleden na een verlengde termijn van maar liefst 4 jaar. Hartelijk dank voor al jullie inzet over de afgelopen 4 jaar. Het stokje is inmiddels overgedragen aan Bart en Suzanne die met veel plezier en energie de evenementen van De Droomtorens gaan organiseren in de komende 3 jaar.

Hartelijk dank aan alle bezoekers en vrijwilligers die er voor de kinderen een geweldig evenement van hebben gemaakt.