Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Nederlandstalige oppas

Dag ouders van de Droomtorens!

Mijn naam is Femke Vulto (24), en ik ben momenteel een promotiestudent aan de Universiteit van Oxford. Ik woon hier nu twee jaar, en hoewel ik het erg naar mijn zin heb in Engeland, mis ik de Nederlandse taal en mentaliteit soms behoorlijk! Tijdens mijn studententijd in Nederland heb ik altijd opgepast, en daarom lijkt het mij erg leuk om hier ook eens in de zoveel tijd op te passen!

Ik heb oppaservaring met kinderen in de leeftijd van 4-10 jaar, en daarnaast heb ik tijdens mijn middelbareschooltijd stage gelopen op een kinderdagverblijf. Ook heb ik ervaring met lesgeven, aangezien ik student-assistent ben geweest aan de universiteit van Groningen. Daarnaast heb ik gewerkt bij het huiswerkbegeleiding instituut LYCEO.Kortom, bent u op zoek naar een oppas met een passie voor pannenkoeken bakken, kinderboeken van Jan Terlouw en Tonke Dragt en oer-Nederlandse gezelligheid, dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Omdat ik mijn studie zelf in kan richten, ben ik op zeer flexibele uren beschikbaar. Bent u geïnteresseerd, stuur me dan een berichtje op Facebook of op +31647359875. Ik hoor graag van u!

Groetjes,

Femke