Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Oppas / Nanny gezocht

Oppas/Nanny gezocht

Freya Baetens, ouder van Leonor (groep 1) en Sidney (groep 4) is op zoek naar een oppas of nanny voor de kinderen. Zie hier haar bericht:

Ik ben op zoek naar iemand die mijn kinderen (4 en 7 jaar) dagelijks om 17.30 van school zou kunnen ophalen, ze naar huis brengen en bij hen blijven tot ik om 18.30 thuiskom (5u per week = GBP 60). Af en toe heb ik een avondverplichting (ongeveer 1 keer per 2 weken – GBP 12/uur) of moet ik voor 1 of 2 nachten naar het buitenland (ongeveer 1 keer per maand – voor een ‘flat fee’ van GBP 100 per nacht).

Indien je interesse hebt in deze baan, kan je mij bereiken via freya.baetens@law.ox.ac.uk. Ook indien je slechts een deel van deze baan zou kunnen doen (bijvoorbeeld alleen na 18.30), hoor ik graag iets van jou. Mocht je vrienden of bekenden hebben die hier interesse in hebben, deel dit bericht en ik kom graag met hen in contact.